Stress reductie

Stress

Stress

Er is veel te veel stress voor de meeste managers, leiders en directieleden. Die schokkende conclusie is onvermijdbaar wanneer je hun vraagt hoeveel tijd zij vrij van stress zijn. Het antwoord is meestal dat ze bijna geen enkele tijd vrij van stress zijn. Om die reden coacht NLP Master Trainer Joost van der Leij dan ook met grote regelmaat managers, leiders en directieleden die te veel stress hebben. Voor deze stressreductie heeft hij een gestandaardiseerde aanpak welke hij graag gratis met je deelt. Voor een deel opdat je meteen zelf aan de slag kan gaan met stressreductie, maar uiteraard ook voor een deel opdat je zelf kan ervaren hoe gemakkelijk je met NLP stress kan reduceren. De ervaring leert dat er genoeg mensen zijn die aan de hand van dit gratis rapport zelf prima in staat zijn om stress te verminderen. Daarnaast blijven er nog genoeg mensen over voor wie coaching de beste optie is voor stressreductie.

Minder stress

Stressreductie werkt met de concrete NLP technieken uit dit rapport aan de hand van drie zaken. In de eerste plaats krijg je minder stress door direct het gevoel van stress aan te pakken. In de tweede plaats krijg je minder stress door de zorgen over de toekomst weg te nemen en tenslotte krijg je minder stress door negatieve gedachten onschadelijk te maken en te vervangen door gedachten waar je juist kracht en rust van krijgt in plaats van stress. Bij deze stressreductie hebben 48 van de 60 proefpersonen die de afgelopen 1000 dagen meer dan 800 dagen stress hebben gehad hun stress met NLP verlicht.

Dus wanneer je zelf direct met stressreductie aan de slag wil, vraag dan meteen dit gratis rapport over stressreductie op. Of, als alternatief, bestel het boek “Breintraining: handboek voor moderne NLP” waar dit uitgebreide rapport op is gebaseerd. Met het boek krijg je natuurlijk nog veel meer, maar voor het reduceren van stress is het rapport genoeg. De prijs van Breintraining is 19,75 euro inc. 6% BTW en je kan het met het onderstaande formulier bestellen. Wanneer je alleen het rapport wilt, vraag dit dan op via het onderste formulier:

Breintraining: handboek voor moderne NLP
€19.75

Of vraag het gratis stressreductie rapport op: