Branding & Marketing

Joost van der Leij

Joost van der Leij

Over Branding & Marketing bestaan veel misverstanden, voornamelijk de wereld in geholpen door mensen die veel hebben gestudeerd, maar weinig praktijkervaring hebben als ondernemer. Branding & Marketing zijn twee cruciale stappen in het Sales proces. Kort samengevat geeft Branding je klanten de reden waarom ze specifiek bij jouw organisatie kopen en zorgt Marketing ervoor dat je genoeg contactgegevens van mensen hebt zodat de mensen van de Sales hen met hun boodschap kunnen bereiken.

Wanneer een commerciële organisatie slecht loopt dan ligt het altijd aan een van deze drie. Of de Branding is onvoldoende op orde waardoor potentiële klanten geen reden hebben om een product of dienst te kopen. Of de Marketing is onvoldoende op orde waardoor de boodschap van de organisatie onvoldoende potentiële kopers bereikt. Of de Sales is onvoldoende op orde zodat potentiële klanten nooit om geld wordt gevraagd.

Voor meer dan zestig bedrijven hebben we de Branding & Marketing uitgezocht en opgezet. Als eerste wordt in een interactieve sessie de Brand Essence van het bedrijf ontdekt. Aan de hand van de Brand Essence worden legendarische verhalen ontwikkeld die het bedrijf promoten. Daarna worden die verhalen door middel van Pull Marketing de wijde wereld in gezet. Dankzij de goede statistische onderbouwing kan je laten zien dat voor elke euro die een bedrijf aan Branding & Marketing uitgeeft, afhankelijk van de bedrijfstak en het economisch klimaat, er tussen de tien en twintig euro omzet wordt gegenereerd.

Wanneer je met Branding & Marketing aan de slag wil, vraag dan via het onderstaande formulier een offerte aan voor Branding & Marketing. Een medewerker zal dan contact opnemen om te informeren naar de grote van de onderneming zodat een goede offerte kan worden gemaakt voor Branding & Marketing. Voor Branding & Marketing is het namelijk nodig om voor de gehele organisatie één paraplu te vinden die als Brand Essence werkt.